Osobně nejsem příznivcem revolučních rešení (vím jak takové revoluce obvykle končí). Co se týká redesignu webu, dávám přednost evolučním řešením. Při redesignu conBLOGu jsem některé věci nedostáhl s tím, že se k nim později vrátím. Výsledkem je, že mám skříň naplněnou několika kostlivci. Jedním z restů je nedořešené klikací logo.

conBLOG byl na samém počátku koncipován jako weblog webu conVERTER. Chtěl jsem psát pouze o věcech, které přímo s tímto webem souvisely. Proto byl také conBLOG úzce provázán s mateřským webem. Evoluce ale rozdala karty jinak. Čtenáři obou webů jsou do značné míry dvě odlišné skupiny. Přesto ale klikací logo stále odkazuje ne na domovskou stránku blogu conBLOG, ale na domovskou stránku webu conVERTER. A to může být problém pro návštěvníky conBLOGu, kteří očekávají odskok na conBLOG (tolik mi napovídají statistiky webu).

Chci se tedy zeptat vás čtenářů, kam by mělo klikací logo odkazovat? Jaký je váš názor na tuto věc? Uvítám také náměty na další vylepšení (o chybě zobrazení popisků komentářů v rodině prohlížečů Mozilla vím). Můžete psát také na e-mail.