Ranní ptáče dál doskáče (a víc sežere a dřív zdechne, praví klasik). Ráno jsem vyskočil rovnýma nohama z postele a vyzkoušel jsem nainstalovat Textpattern. Instalace proběhla bez problémů (tak jak všechny mé předešlé instalace různých CMS). Přihlásil jsem se do administrace a bác ho:

Warning: article_edit(): Unable to access /DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/lib/classTextile.php in /DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/include/txp_article.php on line 274Warning: article_edit(/DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/lib/classTextile.php): failed to open stream: No such file or directory in /DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/include/txp_article.php on line 274Warning: article_edit(): Failed opening \’/DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/lib/classTextile.php\‘ for inclusion (include_path=\‘.\‘) in /DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/include/txp_article.php on line 274Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: textile in /DISK2/WWW/converter.cz/blog/txp/textpattern/include/txp_article.php on line 275

Textpattern umí importovat z b2. Je čistě ze zvědavosti jsem spustil migrační proceduru a následovaly další chyby, které opět odkazují na ./lib/classTextile.php. Tak se asi zase uklidním a na nějakou dobu se vrátím k odmazávání spamu.