Vypadá to na docela horké léto. Podle všeho totiž právě v létě má být zveřejněna první beta IE7. Tak co, dámy a pánové, už se těšíte na Internet Explorer 7?

Na IE7 se můžeme (ne)těšit z různých důvodů. Běžným uživatelům je podle všeho jedno, jaký konkrétní prohlížeč používají. Hlavně, když stránky nějak fungují. Dokonce stránky nemusí zase tak úplně fungovat. Hlavně když vydolují informace, které hledají. O chystané nové verzi dominantního prohlížeče většina browsičů vůbec neví. Na připravované záložky (panely) a jiné vymoženosti si jistě rychle zvyknou.

To autoři webů (aspoň ti, co sledují cvrkot) prožívají s blížícím se termínem uvedení IE7 smíšené pocity. Na jednu stranu se doufám můžeme těšit na lepší podporu standardů. Snad bude konečně opraven box model, snad si budeme moci zahůvrovat. Vedle toho dost trneme, jaké další výklady standardů a nedodělky vývojáři Microsoftu dají k lepšímu.

A nejspokojenější asi budou všichni psavci. Tj. ti, kteří na téma IE7 budou publikovat. Takže hurá! Blogeři, novináři a jiná havěti, léto budiž pochváleno!