Český Telecom nabízí paušální (flat rate) balíčky pro vytáčený internet – zkušební provoz od 15.12.2005 do 15.6.2006. Pokud si myslíte, že jsem se přepsal v letopočtu, tak jste buď cizinec nebo jste byl dlouhá léta v šatlavě.

Za nejméně 922 Kč (tarif Standard + balíček trvalého vytáčeného připojení) můžete vytáčeně surfovat co hrdlo ráčí (pokud se dá jízdě na prkně po písku říkat surfování). Kdyby byla celková cena za neomezené vytáčené připojení třetinová, tak neřeknu ani popel. Takto se mi zdá, že Telecom zešílel. Nebo chce nabídnout pomocnou ruku nešťastníkům, kteří nemají jinou možnost. Není to ale trestný čin, když se snaží vydřiduch využít tíživé situace své oběti? Možná je to jenom první z řady překvapení, které domácím uživatelům slíbil Jaime Smith Basterra. Co to bude příště? Minuta filmu staženého po telefonních drátech za 15 korun?

A na závěr jeden citát. Pevně věříme, že mezinárodní zkušenosti Telefóniky podpoří růst Českého Telecomu a přinesou jeho zákazníkům nové kvalitní produkty v souladu s nejlepší evropskou a mezinárodní praxí. Jaime Smith Basterra po svém jmenování do čela Českého Telecomu.