Dnes jsem splnil vše důležité, co jsem si naplánoval a tak můžu napsat něco úplně nepodstatného. Abych upřesnil to důležité, tak byla u nás doma ukončena výměna řidičských průkazů. Poučen z předchozích nezdarů, naklusal jsem s manželkou a malinkou dcerou na úřad čtvrt hodiny před otvíračkou. A ani ne čtvrt hodiny po osmé jsme třímali v rukou zbrusu nové plastové kartičky (a stejně to zmršili).

Foto kam se podíváš

Při přemýšlení, co důležitého budu podnikat o dnešní dovolené, jsem si zabrouzdal po blozích. Tedy po těch, kam běžně nechodím. A všiml jsem si, že jsem úplně aut (tedy out). Nemám totiž v záhlaví stránky fotonudli. Také to žánrové, atmosféru dotvářející foto. Třeba detail klávesnice (mé vlastní), panorama hor (vidím ze  střešního okna) atd.

Abyste mi rozuměli. Já fotky v záhlaví webů vůbec nekritizuji (a když tak trošku). Jenom o tom chci psát. A taky chci samozřejmě znát Váš názor na fotky v záhlaví webových stránek. Můj názor je takový, že fotka ze života autora webu (ne z fotobanky) není na osobní stránce na škodu. Dokresluje osobu autora a pro někoho je to možná šik.

Sám jsem o fotce do záhlaví blogu uvažoval. Mám dokonce pár fotek antén (červená střecha, bílý talíř satelitu a stříbrné antény proti modré obloze). Jenom vybrat tu nejlepší. Uvažoval jsem i o rotaci fotek podle ročního období a denní doby. Ale nějak se mi to pořád nezdá. Nechci dávat na web zbytná data. A když o tom tak přemýšlím, tak i to, že nemám žádnou fotku v záhlaví webu asi něco vypovídá.