Sedím v autě před brněnským výstavištěm a užívám si dovolenou. Žena se konferuje a já dělám taxíkáře. V podobných případech většinou popadnu fotoaparát a vyrážím na lov. Předpověď počasí byla sice nejistá, ráno bylo pod mrakem, ale nakonec všechno klaplo.

Ještě po deváté bylo na Špilberku zataženo, ale než jsem se vydýchal (stárnu, netrénuji a pak fňukám), tak slunce vykouklo zpoza mraků a na vydlážděných nádvořích to bylo hned poznat. Fotky budou časem u mě na Flickru. Teda pokud z nich bude nějaká aspoň trochu koukatelná.

Blížící se bouřka mě zahnala z kopce dolů. Na Úvoze už bylo burácení na dosah a tak jsem složil kosti v Café 99. Čekal jsem čekal, ale voda nikde. Tak jsem se vydal k výstavišti. Pršet začalo pochopitelně na Mendláku. Naštěstí mi AVG hlásí žádné infekce.

A  vodě se přidal utržený popruh fotobatohu. Na to, že se mnou nenachodil snad ani sto kilometrů, je to pěkný drek. Jestli mě vztek nepustí, tak výrobce nabonzuji do komentářů, protože konstrukčně to pěkně odfláknul. Z Brna Jirka Bureš a docházející baterka notebooku.