Přiznám se. Byl jsem včera na Invexu. Konec konců stejně jako každý rok. Ani jeden jsem nevynechal a tak můžu srovnávat. Z mého pohledu jde Invex do kopru. Konec srovnání.

Není to jenom proto, že neustále ubývá vystavovatelů. Že se Invex pořád sestěhovává do stále menšího počtu pavilonů. A že na Invex chodí čím dál tím míň návštěvníků. Je to taky stále menším nadšením vystavovatelů (letos do firmy nedoputoval ani jeden voucher) i návštěvníků. Podle vystavovatelů je to taky přemrštěnými náklady spojenými s účastí na Invexu. Kdo ví?

Brněnské výstaviště

Liduprázdný Invex

Když jsem včera opustil bránu, tak mě uvítaly prázdné plochy mezi pavilony. Nikde ani noha. Skoro jsem se bál, že jsem přijel o týden dřív. Na náladě mi nepřidalo ani hnusné počasí. Tak mě napadá, jestli to taky není prostředek, jak chce pořadatel Invexu zahnat poslední zbytky účastníků pryč z Brna. Z příjemného zářijového termínu se postupně Invex posunul na konec října. A množná se někdy příště budeme brodit prosincovým sněhem s rampouchem u nosu. Invex, který začne na Boží hod vánoční, jistě přiláká davy návštěvníků.

Canon EOS 1D Mark III

Koupím nebo nekoupím? Asi ne.

Letošní Invex je posunutý do soboty. Prý je to kvůli tomu, aby se na Invex přišli podívat zájemci z řad domácích uživatelů. Docela by mě zajímalo, jak to bude v sobotu na Invexu vypadat. Jestli tam bude ještě nějaký vystavování schopný vystavovatel nebo už všichni budou jednou nohou na cestě domů?

Co jsem napsal o Invexu dříve, platí