Doma budeme mít brzo nové schody. Budou mít kovovou konstrukci a dubové stupně. Schody mi dělá místní zámečník z Holešova. Jsem rád, že jsem sehnal spolehlivého zámečníka. Hledání zámečníka z Holešova a okolí webovým vyhledávačem mi nebylo nic platné. Přesto jsem se k novým schodům skrze web dostal.

Schody budou

Rekonstrukce našeho domku se konečně chýlí ke konci. Schody jsou jednou z mála věcí, které ještě zbývá dodělat. Dlouho jsem hledal člověka, který schody vyrobí. Hledání místních řemeslníků je na webu často tristní záležitost. Nakonec se u nás doma před pár dny dost svařovalo.

Svářeč

Viktor Řeha svařující

Holešovské zámečnictví jsem nevygůglil. Zámečnictví Viktor jsem i tak našel díky webu. Dělal jsem totiž testera a poradce před ostrým spuštěním zmíněného webu. Zámečnictví v Holešově, které se zaměřuje mj. na schody a zábradlí. To mi znělo jako rajská hudba. Nezaváhal jsem a zámečnictví jsem oslovil s poptávkou nových schodů.

Musím říct, že se mi doposud provedené práce líbí. Viktor Řeha odvádí pěknou práci se smyslem pro detail. Takže pár odkazů si jistě zaslouží, i když z toho žádná sleva asi nekouká.

Mysli globálně, jednej lokálně

Jak už jsem psal, najít místní řemeslníky je často problém. Koupit přes internet knihu v USA není problém. Sehnat zámečnictví v Holešově na webu ano. Na toto téma konec konců Marek Prokop už před mnoha lety sepsal článek Mysli globálně, jednej lokálně. A i když uplynulo sedm let, pořád se věci příliš nepohnuly směrem k ideálu. Tak třeba tento spot přispěje k tomu, že až budete hledat zámečnictví v Holešově, najdete jej.

Posted in SEO