Tak nám dnes spustili nový kanál. Filmový. Po takovém začátku je každému jasné, že na dvojce Novy nenechám nit suchou. Ale nechám. Nebo spíš máčení nití nechám na vás.

Nova Cinema pro grafiky

První udička je pro komentující grafiky. Co říkáte na logo programu Nova Cinema?

Nova Cinema na našem TV

Sejmul jsem Nova Cinemu

Mně se to logo zdá příliš velké a až moc výrazné. Taky nerozumím, proč je tam ta dopravní značka? Ta jednosměrka. No a je rozumné rámovat písmena červenou barvou. A cpát tam šedobílý gradient? Vysvětlete mi to plís.

Nova Cinema pro levičáky

Proč musím za příjem kanálu Nova Cinema platit? Aspoň jsem četl v nějaké zprávě od Gitalu, že je bezplatný příjem v základním tarifu možný jen do konce roku. Pak už jenom za peníze. Podobně, jako třeba HBO.

Nova Cinema a SEO

Nova se svým druhým programem zaspala taky na webu. Právě teď se Nova Cinema na Google pohybuje někde na osmém místě. Na Seznamu je Nova Cinema pro Novu naštěstí první. Ale pro firmu, která stejně nevyužije všech možností, které web nabízí, je to stejně asi jedno.

Nova Cinema divákům

Jak bude Nova Cinema užitečná divákům si neodvažuji hodnotit. Pro mě je zatím na druhé koleji, protože zatím nevysílá z pozemního vysílače. A sahat po dalším ovladači, je opruz. A hodnotit kvalitu vysílání Novy je opruz ještě větší.

PS

Než se do mě někdo pustí, tak napíšu, že ovladač mám a televizi umím jak přepnout, tak vypnout. A další televizní kanál mi taky nevadí. Živě si totiž pamatuji dobu, kdy osm programových pozic na televizním přístroji bylo zaplněných jen ze čtvrtiny.