Google je bezesporu v současnosti nejvýznamnější světový vyhledávač. Sláva Google inspiruje mnoho tvůrců, kteří se snaží využít možnosti, které Google nabízí a dále je rozvinout. Mimo to samotný Google nabízí velké množství vlastních služeb. Tento spot obsahuje seznam některých známých i méně známých služeb na Google vázaných, které svým názvem Google připomínají.

elgooG
Pouhá legrácka. Google pozpátku.
Floogle
Vyhledávání v Google ve Flashovém rozhraní.
Froogle
Stále beta verze vyhledávače zboží v e-shopech. Pochází přímo od Google.
GoogleBrowse
Zobrazí výsledky hledání dané URL (problémy s češtinou). V zobrazených výsledcích je možné se dále nořit a hledat tak vazby mezi weby.
Googlism
Marek Prokop v článku Googlegrácky… napsal: Jedná se o nástroj, který pro zadané slovo vyhledá buď kdo to je, co to je, kde to je nebo kdy to je. A někdy je to docela zábava.
Googlefight
Srovnání dvou zadaných slov na základě počtu výsledků dotazů.
Joogle
Nástroj přeloží anglický text do japonštiny a vrátí výsledky vyhledávání v Google.
Poodle
Poodle Predictor je nástroj, který vedle zobrazení výsledků vyhledávání nabízí podrobnější diagnostiku zadané URL. Je Vaše stránka přístupná vyhledávacím robotům? Jaké údaje vrací webový server? Služba zobrazuje jak danou stránku robot vidí.
Proogle
Výsledky Google doplněné o Google Toolbar PageRank.
RooDolF
RooDolF vrací výsledky vyhledávání na Google v RDF formátu. Dotaz lze zadat klasicky prostým textem nebo ve formátu Datalog.
TouchGraph GoogleBrowser
Výsledky vyhledávání v grafické klikatelné podobě. Mapa propojení zadaného URL s jinými weby.

Znáte podobné zajímavé stránky obdobně svázané s Google?

Související