Naposledy ve spotu Mulholland Drive jsem psal, že nejenom blogováním živ je bloger. A protože to tak opravdu je, tak jsme se dneska rozhodli, že navštívíme Čmelák model show 2004 (nevím proč se mi tam pořád plete Čmelák air show?). Pokud Vás baví létající modely letadel a budete chtít navštívit Holešov, máte příležitost ještě zítra (tuším že od 9 hodin).

Počasí nám celkem přálo (nebylo příliš horko) až do chvíle, než začala bouřka a většina modelářů odnesla své výtvory do letištního hangáru, který byl posléze pro návštěvníky akce uzavřen. Takže jsem nakonec většinu replik, na které jsem se nejvíc těšil, neviděl. Ale i tak se bylo na co dívat (fotky nedávám, nový digiťák bude doma až po neděli a zatím je pár fotek jen na mucholapce).

A abych se taky trochu věnoval internetu. Trochu mě zamrzelo, že se mi jen obtížně hledala oficiální webová stránka akce (asi opravdu žádná není). Google nabídl pár odkazů. Na první stránce výsledků vyhledávání ale nebylo nic, co bych potřeboval. Nalezený odkaz na oficiálních stránkách Holešova dokonce vrátil HTTP 404 nenalezeno.

Je škoda, že pořadatelé nevěnovali víc času prezentaci na internetu. Spousta odkazů ukazuje na různé informační databáze (odkazy tam umístil pracovník městského informačního centra). Stránky LMK Čmelák jsou (kdo ví jak dlouho) momentálně ve výstavbě.